NLF / Aktivitet / Modellfly / Instruktørkurs i Bergen
Modellfly
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs i Bergen

Dato: 
Lørdag, 24. mai 2014 - 10:00 to 16:00

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs på Rica Hotell Bergen lørdag 24. mai. Kursholder er Egil Roland.

Klikk her for påmelding

NB: kurset er begrenset til 20 deltakere. Førstemann til mølla!

Kurset avholdes på Rica Hotell Bergen, Christies Gate 5-7 i Bergen Sentrum.
NLF har avtale med Ricahotellene og har rabattert pris på enkeltrom med frokost til kr 810,- pr person pr. natt. Overnatting bestilles og betales av den enkelte.

Om kurset

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 bevis utstedt av NLF.

I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring på turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. (Særlig egnede kandidater som ikke har gyldig I-2 bevis fra tidligere kan vurderes etter anbefaling fra klubbledelsen - kontakt fagsjef før påmelding)

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Det vil bli servert lunsj, kaffe m.m. på hotellet. Reiseutgifter dekkes av den enkelte, eller av klubben etter avtale med klubbleder. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reiseutgifter for juniordeltakere under 25 år. Ved behov for overnatting er den enkelte selv ansvarlig for å bestille og betale hotellrom.

Deltakere under 18 år

Deltakere må være medlem av NLF-tilsluttet modellflyklubb og ha fylt 18 år. Dersom klubben ønsker å melde på egnede kandidater under 18 år kan du delta på kurs, og få utstedt instruktørbevis etter fylte 18 år.

Velkommen til kurs!