NLF / Aktivitet / Modellfly / Instruktørkurs modellfly i Trondheim (Værnes)
Modellfly
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs modellfly i Trondheim (Værnes)

Dato: 
Søndag, 15. november 2015 - 10:00 to 16:00

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs modellfly på Quality Airport Hotel Værnes‎, søndag  15 november kl 10-16.

Maks. deltakerantall er 20. Påmeldingsfrist er lørdag 7/11.. Klubbene i trøndelag vil bli prioritert ved evt. stor pågang, men kurset er åpent for deltakere fra alle NLF-tilsluttede klubber. 

NB: Det er KUN klubbens styre eller bemyndiget person som kan melde på deltakere. Ordinære klubbmedlemmer kan ikke melde på seg selv uten avtale med klubbens styre. Deltakere må være medlem av NLF-tilsluttet modellflyklubb og bør fortrinnsvis ha fylt 18 år, men klubben kan i samråd med fagsjef melde på særlig egnede kandidater under 18 år. 

KLIKK HER FOR PÅMELDIGSSKJEMA 

Informasjon om kurset

Kurset avholdes på Quality Airport Hotel Værnes. Kursleder er instruktør-eksaminator Egil Roland.

Kursstart er kl 10:00 og starter presis. Det vil bli servert lunsj, kaffe og forfriskninger under kurset, som varer til ca. kl 16.

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 bevis utstedt av NLF. Vi forutsetter at klubbene velger kandidater til instruktørkurs som er erfarne modellflygere og som har de nødvendige egenskaper for å bli en god instruktør.

I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring av kandidater til bevis for turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. 

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Reiseutgifter dekkes av den enkelte, eller evt. av klubben etter avtale med klubbens styre. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reiseutgifter for juniordeltakere under 25 år. Ved behov for overnatting er den enkelte selv ansvarlig for å bestille og betale hotellrom. Hotellet tilbyr gunstig overnatting iht. NLFs nye avtale, henvis til kurset eller til NLFs sentrale avtale med Nordic Choice hotels ved bestilling. Vår kontaktperson på Quality Værnes er Tove Klungreset, Tove.Klungreset@choice.no

Velkommen til kurs!