NLF / Aktivitet / Modellfly / uoffisielt NM i F3P
Modellfly
Jon Gunnar Wold

uoffisielt NM i F3P

Dato: 
Lørdag, 8. mars 2014 (Hele dagen)

Bærum Modellfly Klubb inviterer til uoffisielt NM i F3P lørdag 8. mars i Rakkestadhallen. Rakkestadhallen er en nydelig hall hvor mann kan fly på 2 flightlines. Det legges opp til at den ene kan benyttes til øving hele dagen, så lenge det ikke forstyrrer konkuranse flygingen i den andre halvdelen. Hallen er tilgjengelig fra kl 11, konkurranses starter kl. 12 og varer til ca. kl. 18.

Det konkurreres i Sport, Advance og F3P klassene. Beskrivelser av de forskjellige programmene kan lastes ned her. Sport programmet er laget slik at alle kan fly den, men det er ikke lett å fly den perfekt. Det betyr at det går helt fint å delta på NM i sport klassen som første konkurranse. Du lærer masse av å se de som er virkelig flink til å fly innendørs aerobatics, og du får hjelp om du trenger det, enten med mekking på modellen eller med selve flygingen.

Avhengig av hvor mange deltar flyr vi 3 eller 4 runder. Den laveste score droppes for totalberegningen.

Send mail til lucas.hofman@pgs.com om du ønsker å delta (og i hvilken klasse) og overfør startkontingenten, kr. 100, til konto 98011553168 (Lucas Hofman, Haslum). Påmeldingsfristen er lørdag 8.3 kl. 11:30, men forberedelser blir lettere om du melder deg på tidligere.

Vell møtt
Lucas Hofman og Rune Gjelsnes