NLF / Aktivitet / Motorfly / Fagmøte flytjenesten 2014
Motorfly
Santiago Amengual

Fagmøte flytjenesten 2014

Dato: 
Lørdag, 26. april 2014 - 10:00 to 18:00

Årets fagmøte blir avholdt lørdag 26. april 2014 kl. 10:00 – 18.00. Program kommer, og innspill til programmet er velkomment.

Møtet blir avholdt i auditoriet på Forsvarets Flysamling (der vi har vært et par ganger før også for de av dere som har vært med en stund). Overnattingen vil bli på Best Western Oslo Airport Hotell (tidligere NORLANDIA) som ligger 100 meter fra flysamlingen.

For dere som kommer med fly, ta shuttlebuss til hotellet (gjelder også de som er på dagsbesøk med rutefly). Den går fra plattform B22 hvert 20. minutt. Koster kr. 70 hver vei. Legg billettene ved reiseregningen. Veibeskrivelse til Flysamlingen finner dere her: http://www.akersmus.no/flysamlingen/?mid=2816&pid=2898

Som før gjelder invitasjonen to personer fra hvert korps. De som trenger flybilletter bes bestille det snarest for å holde prisen nede. Biltransport dekkes etter statens satser. Det forutsettes samkjøring.

Om noen flyr selv, dekkes det som bil. Det anbefales uansett å vurdere sterkt om ikke andre transportmidler enn eget fly er å foretrekke, for erfaringen viser at de som flyr selv sliter med å komme fram i tide og de må ofte dra før møtet er slutt. Dermed blir det hele lett noe amputert og et forstyrrende element.

Påmeldinger bes sendt undertegnede snarest og senest onsdag 26. mars. Er det behov for overnatting må jeg også få vite det samtidig. Er det spørsmål, ring meg på 911 92 134.

Velkommen!

Mvh Odd