NLF / Mikrofly / Nyheter
Arkivbilde fra EM 2008

Mikroflyseksjonen sender et lag til det europeiske mikroflymesterskapet EMC 2017 i Nagykanizsa, Ungarn 12.-19. august 2017 og søker etter interesserte deltakere til dette.

NLF

Her finner du innkalling og alle saksdokumenter til Luftsportstinget og seksjonsmøtene 2017.

Flytryggingskomitéen (FTK) kommer hvert år med føringer til temaer som skal brukes i klubbenes sikkerhetsmøter. Temaene velges ut fra hendelsesrapporter, granskninger, reaksjoner i miljøet, potensielle risiko-områder etc.

Avholdes lørdag den 17. Juni 2017 under Luftsportsuka. Vi holder av den 18. juni som reservedag.  Arrangør en Elverum Flyklubb, og påmeldingsfristen er 1.juni

Mikroflyseksjonen har oppdatert handlingsplanen ved ulykker. Les igjennom denne, og ta den frem om en situasjon skulle oppstå

Flytryggingskomitéen (FTK) har samlet et nytt sett med 36 hendelsesrapporter fra 2016, og de er nå publisert på vår webside. En slik samling rapporter inneholder ofte et antall nesten like hendelser som går igjen som en trend et år.

Trening på sim

Operasjons & Opplæringskomiteen vil gjennomføre årets ordinære instruktørkurs for mikroflygere fra den 11. til 14. mai 2017 i Oslo. 

Vi håper dette året har vært et godt og trygt flygeår for alle, og nå ser vi over til det neste, som vi venter oss mye av.

NLF Mikroflyseksjonen har i sitt strategimøte helgen 7. - 9 oktober diskutert de praktiske og tekniske løsninger om innføring av steilevarsel for den eksisterende og bruktimporterte flåten av mikrofly.