NLF / Mikrofly / Nytt styre i NLF Mikroflyseksjonen
Roger Holm

Nytt styre i NLF Mikroflyseksjonen

Luftsportstinget valgte et nytt styre, som var enstemmig innstilt på årets seksjonsmøte i NLF Mikroflyseksjonen. Sigurd Brattetveit ble ny leder, mens tidligere nestleder Stein-Erik Lundblad, Claudia Kruber og Pål Vindfallet ble gjenvalgt i de samme rollene. De nye styremedlemmene ble Stig Børrestuen og June Karlgård, mens Hans Kristian Auflem ble ny ungdomsrepresentant.

Senere på kvelden avholdt styret sitt første styremøte, der styret ble formelt konstituert, og hvor de også la en grov plan for sitt arbeid de kommende måneder. Neste styremøte blir under luftsportsuka i juni. Lederen hadde hatt en samlete med alle i styret, og kunne melde om stor entusiasme for ta opp stafettpinnen etter det forrige styret og fortsette å arbeide for klubbenes og medlemmenes beste i de neste to årene.

Nytt av året etter Luftsportstingets vedtak lørdag kveld, er at seksjonens komiteer nå skal kalles utvalg, med ett unntak, valgkomiteen. Dette og noen mindre organisatoriske endringer kommer i den neste revisjon 6.4 av Mikroflyhåndboken. Du kan se mer detaljer om styret og utvalgene ved å klikke på KONTAKT OSS over her, og så klikke videre på Fullstendig kontaktliste.