NLF / Modellfly / Instruktørkurs modellfly Sola 2020
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs modellfly Sola 2020

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs modellfly på Clarion Hotel Air på Sola, lørdag 1. februar kl 10:00 - 16:00.

  • Maks. deltakerantall er 15 personer
  • Kurset er åpent for deltakere fra alle NLF-tilsluttede modellflyklubber
  • Det er gratis å delta, men klubben må dekke evt. reise/overnatting

NB: Det er KUN klubbens styre eller bemyndiget person som kan melde på deltakere. Ordinære klubbmedlemmer kan ikke melde på seg selv uten avtale med klubbens styre. Deltakere må være medlem av NLF-tilsluttet modellflyklubb og bør fortrinnsvis ha fylt 18 år, men klubben kan i samråd med fagsjef melde på særlig egnede kandidater under 18 år. 

Har du instruktørbevis fra før kan du delta på kurset som oppfriskning

PÅMELDING

Påmelding via dette skjemaet: https://nlf.pameldingssystem.no/instruktorkurs-modellfly-sola-2020

Informasjon om kurset

Kursleder er Ove Grafsrønningen.  Kursstart er kl 10:00, og vi starter presis. Det vil bli servert lunsj, kaffe og forfriskninger under kurset. Hotellet ligger rett ved Sola flyplass, i gangavstand fra terminalen (ca 10-15 minutter å gå). Parkering utenfor hotellet koster 150/døgn.

Info om hotellet: https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/sola/clarion-hotel-air

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 kompetansebevis for modellfly. Vi forutsetter at modellflyklubbene velger kandidater til instruktørkurs som er erfarne modellflygere og som har de nødvendige egenskaper for å bli en god instruktør. I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring av kandidater til bevis for turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes da at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. 

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Reiseutgifter og evt. overnatting dekkes av den enkelte, eller evt. av klubben etter avtale med klubbens styre. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reise/opphold for juniordeltakere under 25 år. Ta kontakt for mer info. 

Overnatting

Ved behov for overnatting må du selv bestille dette. NLF har 20 % rabatt på alle priser på Nordic Choice - Gå til www.choice.no/nlf for å bestille overnatting. Kostnaden for dette gjøres opp av den enkelte ved avreise.
 

Velkommen til kurs!

Ved spørsmål, ta kontakt med fagkontakt for modellfly i NLF Jon Gunnar Wold på e-post jgw@nlf.no