NLF / Modellfly / Norsk Aero Klubbs sølvmedalje tildelt Tom Erik Sørensen
Jon Gunnar Wold

Norsk Aero Klubbs sølvmedalje tildelt Tom Erik Sørensen

Tom Erik Sørensen fra Malvik MFK ble under Luftsportstinget 2013 tildelt Norsk Aero Klubbs sølvmedalje med diplom for sin enestående innsats gjennom mange år. President i NLF, Arild Solbakken, foresto tildelingen som ble foretatt på Luftsportstinget på Gardermoen den 6. april.

 NAKs sølvmedalje er forbundets nest høyeste utmerkelse, og tildeles norske og utenlandske statsborgere som «på en særlig fortjenestefull måte har støttet Norges Luftsportforbund eller forbundets arbeid». Sølvmedaljen utdeles kun for innsats gjennom flere år, og ikke for enkeltbedrifter.
 
Tom Erik har vært medlem av Modellflyseksjonens styre i 14 år. Han representerer Norge i FAIs modellflyorganisasjon CIAM, og han er Technical Expert i CIAMs F3A subkomité. Tom Erik har som FAI-dommer i F3A fått stor internasjonal anerkjennelse. Som merittert dommer har han dømt samtlige VM siden 2003, og er en meget etterspurt dommer til alle internasjonale F3A-mesterskap som EM, VM og World Cup. Sørensen har dermed, som få andre, representert Norge og NLF internasjonalt på en svært fordelaktig måte.

Vi gratulerer Tom Erik med en meget velfortjent utmerkelse.

 


President Arild Solbakken delte ut forbundets nest høyeste utmerkelse til Tom Erik Sørensen under en seremoni på Luftsportstinget lørdag 6/4