Isonen.png

NLF tar i bruk iSonen.no til aktiviteter og konkurranser

Dagens visning av aktiviteter på NLFs hjemmeside blir erstattet av iSonen.no. Alle arrangører må fra nå av benytte idrettens nye digitale terminliste og påmeldingssystem iSonen.no

Dagens visning av aktiviteter på NLFs hjemmeside blir erstattet av iSonen.no. Alle arrangører må fra nå av benytte idrettens nye digitale terminliste og påmeldingssystem iSonen.no for å legge ut konkurranser, treff, møter m.m. Alle medlemmer og medlemsklubber kan benytte løsningen. Du logger på med samme brukernavn og passord som i Min idrett. Tjenesten er gratis å bruke. Med iSonen kan deltakere melde seg på digitalt, og der det er aktuelt betale deltakeravgift direkte til klubben ved påmelding (betalingsløsningen forutsetter at klubben har brukerstedsavtale med Buypass).

Så snart visning av luftsportsaktivitetene fra iSonen er på plass på hjemmesiden, vil den erstatte dagens aktivitetsoversikt. Aktiviteter som er lagt inn i den gamle løsningen kan dessverre ikke overføres til iSonen, men må legges inn på nytt av den enkelte arrangør. Dette bør gjøres så snart som mulig.