klubbleder 1.jpg

Klubbledermøte modellfly 2024

Klubbledermøte 2024 for alle klubbene i NLF modellflyseksjonen er SØNDAG 11. FEBRUAR på Gardermoen.  Programmet her klart, se info og påmelding her!

Klubbledermøte 2024 for alle klubbene i NLF modellflyseksjonen er SØNDAG 11. FEBRUAR på Gardermoen. 

Foreløpig tidsplan er at møtet er fra 10:00 til 16:00 med en times pause for lunsj.

Påmelding her (iSonen)

Program: 

  • Når det utenkelige skjer: Sarpsborg MFK forteller om erfaringene fra den alvorlige ulykken som inntraff i april 2023. Hva gjør det med deg som klubbleder når du får en telefon om at det ligger en bevisstløs person på stripa? Hva skjer etterpå, og hva gjør det med klubben og medlemmene? Og hva fungerte som det skulle?
  • 2023 var året vi fikk det til! Styret og administrasjonen ser på året som gikk, og forteller om veien videre mot masseregistrering.
  • Nå kan du lese hendelsesrapportene vi får inn
    Vi lanserer OBSREG-systemet for modellfly. Systemet er utviklet av NLF og gjør det mulig for medlemmene å lese anonymiserte rapporter. 
  • Slik skaffet Bergen Modellflyklubb seg en frisk gjeng med unge piloter
    - og slik holder de på dem! Klubbleder viser hvordan de jobber aktivt med kommunikasjon i klubben for å holde miljøet samlet og informert.
  • Vi arrangerer VM igjen! VM i F3J er på Starmoen i juli/august 2024 og her har du muligheten til å delta som frivillig og få en opplevelse du sent vil glemme. 

Reise og kostnad

NLF dekker møterom og lunsj samt kaffe og pausemat. Det er reisefordeling til og fra møtet slik at reisen vil koste det samme for alle klubber som deltar uavhengig av hvor langt de reiser. Vi oppfordrer klubbene til å reise kollektvivt og rimelig, og benytte samkjøring der det lar seg gjøre.

Vel møtt!