Luftsport / Nyheter / 2024 / Lederskifte i NLF CAO
Einar Bjørnebekk til venstre og Amund Doksrud til høyre
Einar Bjørnebekk til venstre og Amund Doksrud til høyre

Lederskifte i NLF CAO

Som mange har fått med seg, skal Einar Bjørnebekk (til venstre på bildet) gå av med pensjon, og forlater dermed NLF CAO ved utgangen av april måned. Amund Doksrud (til høyre på bildet) har allerede vært ansatt i NLF noen måneder nå, og han overtar det fulle ansvaret etter Einar. Det er med andre ord ingen opphold i tjenestetilbudet til NLF CAO.

Amund er bosatt i Elverum, er gift og har to barn. Han kommer for det meste til å ha kontor på Starmoen.

Amund er utdannet flytekniker og har 21 års erfaring fra LFK / KAMS på Kjeller. Han har mye seilflyteknisk erfaring blant annet som teknisk leder i klubb. Amund har part 66L teknikersertifikat. Han har vært aktivt medlem i NLF i mange år og begynte med modellflyging midt på 90-tallet og med seilflyging i 2001.

Amund har jobbet tett sammen med Einar de siste månedene, og har allerede overtatt mesteparten av CAO-arbeidet.

Avslutning for Einar

Det er ikke alltid like lett å samle alle ansatte i NLF, derfor gjennomførte vi allerede i går avslutning for Einar på det nyåpnede kontoret vårt i Møllergata 39.

Her var nesten alle samlet, for å hedre den kommende pensjonisten.

Einar ble ansatt i NLF i 2007, og har hatt mange ulike roller siden da. Han har hatt en sentral rolle i NLF CAO (tidligere CAMO) helt siden oppstarten i 2010.

Vi ønsker å takke Einar for all innsatsen han har lagt ned for forbundet, våre medlemsklubber og våre medlemmer! Lykke til videre, Einar!

Og så vet vi at dette ikke egentlig er noe farvel, for Einar er selvfølgelig fortsatt medlem i NLF.