Luftsport / Nyheter / 2024 / Takk til alle frivillige!
frivillige.jpg

Takk til alle frivillige!

Frivilligheten står sentralt i luftsporten. Det spiller ingen rolle om du flyr høyt med motor, såvidt svever over hustakene under en varmluftsballong eller forlater et fly i lufta - vi er alle avhengige av den enorme innsatsen som legges ned av luftsportens mange frivillige.

Enten du er bakkemannskap, tekniker, instruktør, fagleder, styremedlem eller bare hjelper til når klubbhus, fly og utstyr trenger en vask - du er enormt viktig for både klubben din og luftsporten!

Så takk for innsatsen!

Høytid for årsmøter

I disse dager er det høytid for årsmøte, og det er viktig at du som medlem møter opp på årsmøtet om du ønsker å være med å bestemme i klubben din.

For at klubbene skal klare seg i tiden frem til neste årsmøte, er det også viktig at de som kan stiller opp i de ulike tillitsvervene. Å være styremedlem i en klubb er en viktig jobb.

Årsmøteklubbe

Husk å oppdatere klubbens og styrets kontaktinformasjon

Etter årsmøtet er det viktig at styret husker på å oppdatere både kontaktinformasjon og styret i KlubbAdmin. Se lenker til høyre for brukerveiledninger, eller ta kontakt dersom dere trenger hjelp.

Dessverre sliter mange av våre klubber med å oppfylle kravene til kjønnsbalanse i styret. Heldigvis er det forståelse for dette også hos Idrettskretsene, og det er viktig at styret husker å søke om dispensasjon til sin lokale idrettskrets.