Luftsport / Nyheter / 2024 / Thomas Fredriksen er ansatt i NLF
Thomas i LN-ELB under høstturneen i 2023
Thomas i LN-ELB under høstturneen i 2023

Thomas Fredriksen er ansatt i NLF

Etter en grundig intervju- og utvelgelsesprosess har Norges Luftsportforbund gått inn for å ansette Thomas Fredriksen (35) som medlems- og kommunikasjonsansvarlig.

Thomas sin flykarriere begynte i 2020, og ble raskt en stor del av livet. Han er sterkt engasjert i det lokale klubbmiljøet, både innenfor motorfly og seilfly. Thomas er også koordinator i og leder for OBSREG i NLF, og i tillegg til dette er han instruktør.

Selv om Thomas gjerne sitter bak spakene i et fly, er han tydelig på at dette er en stilling som er til for hele luftsporten - uansett om du flyr flyet selv, hopper ut av det eller står i en ballong.

Utover flyging har Thomas en allsidig bakgrunn fra IT-bransjen, noe som vil være et viktig bidrag til at Norges Luftsportforbund kan fortsette å utvikle seg.

Generalsekretær John Eirik Laupsa er svært fornøyd med utvelgelsen. "Arbeid på tvers av seksjonsgrensene" er viktig for denne stillingen, og noe av det vi har fokusert mye på i prosessen mot ansettelsen. Det var hele 24 søkere til stillingen, og vi er veldig glade for at avtalen nå er på plass og ser frem til å samarbeide med Thomas.

Thomas tiltrer stillingen som medlems- og kommunikasjonsansvarlig allerede 15. januar 2024.