NLF / Aktivitet / Motorfly / Treningssamling for alle piloter på Geiteryggen
Motorfly
67451

Treningssamling for alle piloter på Geiteryggen

Dato: 
Torsdag, 25. mai 2017 - 10:00 to Fredag, 26. mai 2017 - 19:00

INNBYDELSE TIL TRENINGSSAMLING PÅ GEITERYGGEN VED SKIEN (ENSN).

NLF/motorflyseksjonen har også i år vært så heldige å få tildelt midler til flytrygging fra Harald Krogs Minnefond.  Vi inviterer derfor piloter til treningssamling på Geiteryggen flyplass ved Skien, torsdag 25/5 (Kr.himmelfartsdag) og fredag 26/5 2017.

Alle piloter er velkommen til å komme og trene, uansett erfaringsnivå.  Treningen vil foregå i dagene før NM i presisjonsflyging, som forøvrig arrangeres samme sted lørdag 27.mai.  Alle er også velkommen til å delta i NM, som vil være svært god trening.

Samlingen starter torsdag 25/5 kl.1000 med teori-undervisning og fortsetter med praktisk navigasjonstrening utover dagen.  Fredag 26/5 vil det først bli teori/briefing og så fortsetter vi med praktisk landingstrening utover dagen der en vil få trene på merkelandinger i en oppmerket ”landingsboks”.  Å trene på å lande nøyaktig er svært god flytrygging og vi oppfordrer piloter på det sterkeste å delta.

Det vil være mulig å få med seg en erfaren konkurransepilot under den praktiske flygingen.

Den enkelte deltager kan få dekket flytid for inntil kr.3000.

Vennligst meld deg på via e-post til kurt@norevik.no snarest dersom du ønsker å benytte deg av denne unike treningsmuligheten.

Med hilsen

Konkurransekomitéen NLF/Motor