NLF / Forbund / Dag Eckhoff tildelt NAKs sølvmedalje
Jon Gunnar Wold

Dag Eckhoff tildelt NAKs sølvmedalje

Dag Eckhoff ble tildelt NAKs sølvmedalje med diplom under Modellflyseksjonens klubbledermøte på Gardermoen lørdag 1. mars. Tildelingen ble foretatt av NLFs president Rolf Liland.

Dag Eckhoff tildeles NAKs sølvmedalje på grunn av sitt mangeårige arbeid for modellhelikopter i Norge og utlandet. Dag har i en årrekke vært pådriver og primus motor for gjennomføring av konkurranser for modellhelikopter både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dag har alltid vært aktiv både på klubbnivå, konkurransenivå og med mangeårig verv som gruppeleder for F3C (R/C modellhelikopter presisjonsflyging) og styreverv i Oslo og omegn modellhelikopterklubb. I 2011 ble Dag Eckhoff valgt som leder i FAIs internasjonale F3C/F3N subkomité og har i kraft av dette vervet forestått åpningstale og premieutdeling under VM i F3C i 2013. Videre er han internasjonal FAI/F3C dommer og har blant annet dømt VM F3C 2011 i Italia.

Hvis noen skulle fått status som «Far» for modellhelikopter i Norge må det utvilsomt være Dag Eckhoff som fortjener denne tittelen. Vi gratulerer med velfortjent utmerkelse.

NAKs sølvmedalje  med diplom
NAK Sølvmedalje med diplom er forbundets nest høyeste utmerkelse, og tildeles norske og utenlandske statsborgere som «på en særlig fortjenestefull måte har støttet Norges Luftsportforbund eller forbundets arbeid». Sølvmedaljen utdeles kun for innsats gjennom flere år, og ikke for enkeltbedrifter.