NLF / Forbund / Medlemskontingent 2021
Jostein Tangen

Medlemskontingent 2021

Betalt medlemskap for 2020 er gyldig ut januar 2021.  Medlemskontingenter for 2021 vil innen 15. januar ligge klare for betaling i Min idrett, med hovedforfall 31. januar. E-post, med faktura som PDF-fil vil også bli sendt ut samtidig.

Sekretariatet fortsetter med hjemmekontor

De ansatte jobber hovedsakelig hjemmefra, i tråd med myndighetenes anbefalinger om å unngå reiser med kollektivtransport. Medlemmene kan kontakte oss på e-post og telefon som vanlig.

NLF tømmer postkassen i Møllergata så ofte som mulig, men dersom det haster med fornyelser etc. så scann papirene og send det som en PDF-fil  (ikke som bilde) på e-post til medlemsservice på melwin@nlf.no.

Ved fornyelse av flygebevis som haster kan du selv åpne konvolutten med legeerklæringen, og scanne denne (ikke bare forsiden) for så å sende alt som flere PDF-filer ( altså ikke som bilder eller andre formater) vedlagt i en e-post. Fordelen er rask ekspedisjon, men husk at du da legger du dine medisinske opplysninger åpent for saksbehandler inntil de blir lagret i NLFs konfidensielle arkiv.