Strekkflyging og sommerkurs på Notodden 23.juni tom 1. juli.

NLF / Forum / Strekkflyging og sommerkurs på Notodden 23.juni tom 1. juli.

Hei!

Vi inviterer til en helt uformell uke med strekkflyging på ENNO i f.m. at vi samtidig arrangerer sommerkurs. Her har man mulighet til å jakte på rekorder ni dager til ende, med mulighet for å avtale henting osv med andre piloter. Vi har vanligvis breifing kl. 11:00, men holder briefing kl. 10:00 i denne perioden, da med informasjon om været og mulighet for å bli med på felles oppgaver sammen med andre distansehungrige piloter. Våre klubbfly og en del privateide fly er allerede "påmeldt".
Det er mulighet for overnatting på seilflysenteret(klubbmedlemmer har prioritet på klubbrom), på vår egen camping i vogn/telt, eller i telt/vogn/hytte på Notodden camping på den andre siden av stripen. Vi ønsker at du innbetaler et brukertilskudd på kr. 300,-, eller rett og slett melder deg inn i SSFK til samme pris, for å få slep med vår Dynamic WT9 og få ident og pålogging for å kunne sette deg opp på vår kalender for flyging: http://ssfk.no/date-browser . Vi understreker at dette ikke er en konkurranse, men en helt uformell sammenkomst uten forpliktelser for noen av partene.
Se også: http://ssfk.no/node/4. Kontakt oss http://ssfk.no/node/5 om du planlegger å ta en tur. Se da: http://ssfk.no/node/22 for beskrivelse av veien.