NLF / Hangglidingparagliding / Om flygebeviset ikke oppdateres med ny utløpsdato
Nilsen Trond

Om flygebeviset ikke oppdateres med ny utløpsdato

Dette kan du sjekke før du kontakter oss:

Sjekk under Kurs og Gjennomførte kurs i Min Idrett, står kurset oppført der? Står det under gjennomførte kurs kan du anse beviset som oppdatert, da er fornyelsen godkjent, vi følger opp at beviset blir oppdatert.

Står det under påmeldte og det er mer enn ca 1 time siden du tok det er det trolig at du ikke har gjort alle nødvendige steg.

 

 

Gå da til https://ekurs.nif.no, logg på og finn kurset ditt. Det bør ligge på siden du kommer til når du logger på, men om det ikke gjør det så velger du Norges Luftsportforbund under Særforbund - deretter HPS kurs og så fornyelsen det gjelder.

Gå til Oppgi antall turer og timer flydd siste 12 måneder - Her skal din status være Ferdig - Står det Pågår så trykk deg inn på quiz'en igjen, trykk Fullfør quizen og deretter Send svarene og avslutt + bekrefte det samme.

Er det et fornyelseskurs som krever godkjenning fra instruktør kan du også sjekke om denne er på plass - Gå til Manuell godkjenning av fornyelse nederst på siden. Har du skrevet en kommentar slik rettledningen sier og levert denne vil det være markert grønt og det står Levert til vurdering. Når instruktør har godkjent din fornyelse vil det være markert grønt også der og stå Karaktersatt.

 

 

Om begge disse tingene er på plass og beviset ikke er oppdatert så send en epost til melwin@nlf.no så skal vi sjekke