NLF / Hgph / Nyheter
NLF

Påmeldingen til Luftsportsuka 2022,       18. - 21. august, har åpnet

Alle flygebevis utløper 31.desember og du må gjøre følgende før du flyr i 2022:

1. Betale kontingent og forsikring i Min Idrett +
2. Ha gjennomført elektronisk fornyelse/gjenopptagelse

Seksjonen holder stengt i ukene 27-30

Kontakt melwin@nlf.no for alle spørsmål angående medlemskap, forsikringer og kompetanser.

Hendelser kan meldes på epost hps@nlf.no - per SMS eller telefon til 908 67 560

For andre år på rad arrangerte Oslo & Lier HGK NM i hanggliding, det som etterhvert har blitt til Norgestreffet inneholdende åpen klasse 1, norgesmesterkapet klasse 1 og sportsklasse.

Som mange har fått med seg bestemte seksjonen seg for ikke å oppdatere den forrige læreboka i paragliding, men i stedet gå for an oversettelse av boken 'Paragliding - The beginners guide' av Bastienne Wentzel og Ed Ewing.

Disse endringene påvirker blant annet starten i Hjartdal som er viktig startsted for hang- og paragliding, samt en del andre områder. I prosessen frem mot denne endringene er konsekvenser av endring formidlet klart og tydlig til relevante parter.

Terje mottar diplom og medalje fra ferske HPS rekrutter.

Fredag 24. juni 2022 kunne endelig Terje Brønstad - Oslo og Lier hanggliderklubb motta HPS seksjonens hederstegn som han ble tildelt i 2019. 

Fredag 24. juni 2022 kunne endelig Bjørn Nyfløtt - Sportwing hang- og paragliderklubb motta HPS seksjonens hederstegn som han ble tildelt i 2019. 

Oppdatering 21.april 2022

Det har blitt gjort en mindre oppdatering av sikkerhetssystemet for HPS samt utdsanningsprogrammene for para- og speedgliding.

Punktene som er endret er:

Rev 8.1 Rettelser og presiseringer i forhold til revisjon 8: