NLF / Sportsfly / Fabrikanter - kontaktadresse
Holm Roger

Fabrikanter - kontaktadresse

 

I påvente av nye regler for 600/650kg maksimal tillatt avgangsmasse (MTOM) undersøker teknisk utvalg hvilke av våre luftfartøy som ligger i vårt register som har dokumentasjon på den maksimale avgangsmassen det faktisk er konstruert for. Disse vil kartlegges, og gis ny MTOM for oppdaterring i flyets håndbok (POH) når regelverket gir adgang til dette. De luftfartøy som det ikke kan finnes slik dokumentasjon på vil inntil videre beholde sin nåværende MTOM inntil 450/472/495kg avhenging av type og modell.

For å kunne finne fabrikant eller spore opp de som vet hvor dokumentasjon kan finnes, legger vi her fortløpende ut en oversikt med kontaktadressen til fabrikanter og forhandlere av mikrolette luftfartøy som er på norsk register. Eiere og brukere kan bruke disse for å kunne hente inn oppdaterte servicebulletiner eller komme i kontakt med et brukermiljø dersom fabrikkens virksomhet har opphørt. Listen oppdateres regelmessig.

Hvis du ser feil i lista eller vet om firma/personer/FB gruppe som er relevant for en flytype, send da gjerne slik informasjon til mikroflyseksjonen ved fagsjefen.

 

VedleggStørrelse
PDF icon mikrofly_pa_register_kontakt_fabrikater.pdf205.79 KB