NLF / Motorfly / NM i konkurranseflyging - presisjonsflyging
Stian Kultorp

NM i konkurranseflyging - presisjonsflyging

Norgesmesterskapet (NM) i konkurranseflyging som ble arrangert tidligere i sommer måtte dessverre avlyses grunnet været etter at bare et fåtall av deltakerne hadde startet, men nå er alt lagt til rette for et nytt arrangement og kåring av en norgesmester! Her kan alle delta, om du er erfaren eller nybegynner. En av gevinstene er tittelen som norgesmester, men den største gevinsten er at du høyst sannsynlig blir en tryggere & bedre pilot. Høres dette fristende ut? Da har vi løsningen for deg: Presisjonsflyging! Alle er invitert, sportsfly & motorfly.

Her vil du lære å navigere, håndtere flyet på en sikrere måte, fly presist og ikke minst evnen til å lande flyet på merket. Dette kan potensielt være livreddende ferdigheter.

 

Program:

17.9: Ankomst / Treningsdag:

Ankomst og mulighet for egentrening.

 

18.9: NM Presisjonsflyging 2021:

Briefing om morgenen før vi setter i gang til tildelte tider. Først navigasjon og når alle har flydd blir det landingskonkurranse. På ettermiddagen blir det premieutdeling, middag og kanskje til og med en liten fest!

Det er to klasser, Klasse 1: med kun én pilot. Klasse 2: for nye og uerfarne konkurransepiloter. I denne klassen kan man være to personer i flyet, én pilot og én observatør, eller man kan fly alene. Til forskjell fra NM-klassen (klasse 1) som følger internasjonale regler, vil klasse 2 følge spesielle regler der det gis bedre tid til de forskjellige oppgavene.

 

19.9: Avreise / Reservedag:

 

Les mer om arrangementet og informasjon om påmelding her.