NLF / Motorfly / Nyheter

Motorflyseksjonen inviterer til seminarhelg på Gardermoen 23. - 24. oktober 2021.

I forbindelse med åpningen av Bardufoss flyklubbs nye klubbhus på søndag 12. september, ble klubbens mangeårige medlem Fred Eilers hedret med NLFs gullnål for sin innsats.

ORS ble utviklet av fallskjermseksjonen for fallskjermseksjonen. Suksessen fra fallskjerm har man tatt med seg videre i utviklingen av OBSREG som i dag benyttes som rapporteringssystem for motorflyseksjonen, seilflyseksjonen og sportsflyseksjonen. ORS/OBSREG endrer nå navn til OBSREG, og blir et observasjonsregistreringsystem av NLF, for NLF.

17. - 19.09.2021 arrangeres nytt Norgesmesterskap (NM) i konkurranseflyging på Hamar flyplass, Stafsberg i samarbeid med Innlandet flyklubb.

Nedre Romerik Flyklubb flyskole arrangerer teorikurs til akroflygingsrettighet på Kjeller flyplass helgen 28. - 29. august.

PFLY-ordningen gjør det mulig å bruke visse Avinor-lufthavner utenom åpningstid. Men hvordan skal man gå fram?

Akropiloter: Husk å melde deg på NM i akroflyging på Starmoen!

Ønsker du å benytte Avinors lufthavner utenfor åpningstid må du som allmenflyger inngå PFLY-avtale med Avinor, og den signeres i NLFs kompetanseportal.

Trendene viser at RI er en økende utfordring i luftfarten. Bli med å gjør en innsats for å snu trenden. For sikkerhets skyld!