NLF / Seilfly / Nyheter

Det er nesten julaften, nyttårsaften, 17. mai og bursdag på én gang. Vi legger nå ut påmeldingen til Luftsportsuka 2023, 22. - 25. juni på Starmoen.  Nytt av året er at vi benytter oss av påmeldingssystemet iSonen, slik at du må logge deg på med Idrettens ID. 

I dag 1. juni 2023 publiseres Seilflyhåndboken utgave 3 med revisjonsdato 01.03.2023

Seilflyseksjonen har over lengre tid jobbet med en større revisjon av Seilflyhåndboken (SHB). Utgangspunktet for revisjonen har vært å tilpasse boken til nytt og overliggende regeleverk fra EASA - Sailplane Rule Book. Dermed har vi kastet ut alt som tidligere hadde med utdannelse innenfor NLF-regi og forankret i BSL D 4-1 Seilflyforskriften

Kommende helg starter NM for klubb og åpenklasse. Som i 2020 er det Valdres Flyklubb som er vertskap fra Leirin flyplass.

NLF

Alle eiere av fly som er tilknyttet NLF CAO og andre personer som er tilknyttet virksomheten som AR Staff eller andre roller har fått tilsendt en e-post med invitasjon til et åpent møte på Teams.

NLF

Oppdatert informasjon om arrangementet finner du her.

NLF

Idrettsforbundet er godt fornøyd med deler av statsbudsjettet for 2023.

NLF

Politiet og andre samfunnsaktører vil gi sannstidsinformasjon om droneoperasjoner gjennom HemsWX.

NLF

Luftsportsuka 2022 er over og det er deilig å kunne vise dere årets video laget av Kristian Karset Broen. Se gleden og engasjementet til alle som var med på Luftsportsuka i år. Dette varmer og gleder alle oss i staben.

Nyt filmen og så sees vi til neste år.