NLF / Modellfly / Instruktørkurs i Oslo - nytt kurs
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs i Oslo - nytt kurs

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs torsdag 27. mars i NLFs nye lokaler i Møllergata.
Tid: 16:00 - 21:00 (kurset starter med enkel servering mellom 16:00 og 17:00, vi starter undervisning så snart alle er på plass, senest 16:30.
Sted: Møllergata 39, 0179 Oslo

Vi ønsker kandidater som ønsker å ta instruktørbevis velkommen. NB kurset har kun 18 plasser tilgjengelig grunnet begrensninger i fasilitetene. Kandidater som allere har instruktørbevis er velkomne til å delta som et oppfriskningskurs, men dersom det blir venteliste vil vi prioritere de som ikke har gått kurs tidligere.

Vi gjør oppmerksom på at det er klubbleder eller klubbstyret som skal melde på kandidater som de anser som kvalifiserte. Det er ikke anledning til å melde seg opp selv uten avtale med sin klubbleder.

Klikk her for påmeldingsskjema

Om kurset

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 bevis utstedt av NLF.

Dette er et kombinert kurs for instruktører, dvs. at egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. (Særlig egnede kandidater som ikke har gyldig I-2 bevis fra tidligere kan vurderes etter anbefaling fra klubbledelsen - kontakt fagsjef før påmelding)

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Vi serverer pizza og brus ved ankomst. Reiseutgifter dekkes av den enkelte, eller av klubben etter avtale med klubbleder. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reiseutgifter for juniordeltakere. Ved behov for overnatting er den enkelte selv ansvarlig for å bestille og betale hotellrom.
Antatt rimeligste alternativ for overnatting er Comfort Hotel Express som ligger tvers over gaten for våre kontorer: http://www.comforthotelxpress.no/ (695,- pr natt - merk at dette er et enkelt hotell uten frokostservering)
Et annet rimelig alternativ er Rica Travel som ligger rett ved Karl Johansgate https://www.rica.no/hoteller/oslo/rica-travel-hotel/
Vi anbefaler alle kursdeltakere om å reise kollektivt av hensyn til miljø og kostnad.

Det er parkeringsmuligheter på NLFs kontor på Hammersborg torg (utenfor inngangen til OBOS, her er det fri parkering etter kl. 17, men det er begrenset med plasser). Det finnes noe gateparkering/parkometerplasser i nærheten, ellers er det nærmeste parkeringshuset Ibsen P-hus ved tinghuset. BEREGN GOD TID OM DU KOMMER MED BIL. Det er betydelig rushtrafikk i Oslo, og pga. nærheten til regjeringskvartalet hvor Grubbegata er sperret av kan adkomst med bil være krevende. Kom heller tidlig og få en kaffe og omvisning i NLFs nye lokaler.

Vi selger også de røde NLF "Modellfly Instruktør" jakkene til kostpris, 599,- pr stk. Alle størrelser er bestilt. Du trenger ikke ta med penger, vi anfører og sender giro i etterkant.

Velkommen til kurs!