NLF / Modellfly / Modellflyseksjonen inngår sponsoravtale med RCpro
Jon Gunnar Wold

Modellflyseksjonen inngår sponsoravtale med RCpro

NLF/Modellflyseksjonen og RCpro i Sortland har i dag inngått en sponsoravtale gjeldene for alle Modellflyseksjonens landslag. Avtalen gjelder allerede fra inneværende sesong og går over tre år.

- Vi gleder oss over å kunne støtte landslagene. De beste pilotene er forbilder for den kommende generasjon modellflygere, sier Emil Nilsen, daglig leder i RCpro.

- Støtten fra RCpro gjør at vi kan jobbe langsiktig og forutsigbart med landslagene våre. Vi er stolte over at en seriøs aktør som RCpro velger å støtte vår toppidrettssatsning, sier fagsjef i Modellflyseksjonen Jon Gunnar Wold.


Modellflyseksjonen har tradisjon for å hevde seg godt internasjonalt. I 2012 deltok hele 13 landslag i internasjonale mesterskap i de ulike klassene. Av disse deltok 7 lag i EM og VM. Beste plassering ble 11. plass i VM i F3J i Sør-Afrika v/Jo Grini fra Valdres Flyklubb/Modell. Slike resultater vekker oppsikt i NLF:

- Det er veldig morsomt å se at vi hevder oss slik i verdenstoppen. Jeg vet det ligger mange timer trening bak. Det er gode prestasjoner som fortjener våre gratulasjoner, sa Arild Solbakken, President i NLF om det norske VM-laget.

Om RCpro

RCpro ligger på Sortland i Nordland, og er en avdeling av Sveis & Maskinteknikk AS. RCpros medarbeidere har mer enn 25 års erfaring innen RC hobby og er siden 2007 blitt en anerkjent leverandør av kvalitetsmerker i Norge. Les mer om RCpro


Bilde av RCPro-butikken i Sortland. Foto: Erik Jenssen.  Se flere bilder på RCforumet.com

Om NLF/Modellflyseksjonens landslag
Norges Luftsportforbund er et fleridrettsforbund tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og FAI. Pilotene på modellflyseksjonens landslag kvalifiserer seg gjennom en rekke nasjonale mesterskap til deltakelse i EM og VM i regi av FAI, og i Nordiske mesterskap i regi av Nordisk modellflyråd. Styret har delegert ansvaret for landslagene til et konkurranseutvalg bestående av gruppeledere for hver klasse.