NLF / Modellfly / Bli pilot på modellflyskole i sommer!
Jon Gunnar Wold

Bli pilot på modellflyskole i sommer!

Modellflyseksjonen har gleden å tilby barn/ungdom fra 12 – 19 år komplett opplæring og sertifsering til Pilotbevis for modellflyging sommeren 2012. I uken 18. – 22. juli vil 10 personer få tilbud om komplett opplæring på modellflyging under NLFs fellesarrangement Luftsportsuka 2012.

Stedet vil bli Starmoen Fritidssenter på Elverum. Her vil vi ha tilgang på både Instruktører, fly, kursrom, simulatorer og ikke minst en fantastisk modellflyarena.Vi tilbyr 5 dager med overnatting, mat, kurs, flyging, medlemskap i Norges Luftsportsforbund (NLF), medlemskap i lokal klubb, forsikring, og mulighet til å fly opp til Pilotbevis A for modellflyging.

NLF og to av våre klubber samarbeider om denne Modellflyskolen. Det er Gjøvik og Omegn Modellflyklubb og Elverum Modellflyklubb som står hovedansvarlige, og som stiller med Instruktører og utstyr. Begge klubbene har godkjente instruktører, samt et støtteapparat som vil være tilgjenglig hele uken. Kostnadene for en slik modellflyskole er vanligvis opp mot kr. 5 – 6000 pr. deltaker,- men siden vi får støtte fra flere organisasjoner, vil vi kunne tilby ALT dette for kun kr 500,- pr.
deltager!

Ønsker du/dere å være med, eller har spørsmål om dette arrangementet, ta kontakt med personene under og meld deg på!

Tom Brien, Aktivitetskonsulent i NLF Tlf. 48149500
Karl Glommen, Gjøvik og Omegn Modellyklubb Tlf. 92417492
Stig Børrestuen, Elverum Modellyklubb Tlf. 99434614

VedleggStørrelse
PDF icon lsu_modellfly_skole3.pdf2.23 MB